It´s me!

Just some girl who thinks she can blog... If you have any questions, remarks or ideas mail me: theblogwhichhasnoname@hotmail.com

vrijdag 3 augustus 2012

Leuke kleren voor weinig

Hee iedereen,
Ik heb nog geen reclame op deze blog. Dus ik ga nu twee vliegen in een klap slaan: ik maak reclame voor mezelf. Dankzij een groeispurt zijn heel veel kleren van mij te klein. Dus heb ikeen paar dingen op Marktplaats staan, maar niemand heeft gereageerd :(. Je mag op elk bod bieden en je kunt het ophalen of verzenden.

Pastelblauw Only blousje, maat M
Only blousje
Dit is pastelblauwe blousje van Only hoort zo gekreukeld te zijn. Het heeft hele schattige Burberry achtige knoopjes en je kan het in de zomer en winter dragen. Zakelijk met een blazer of lekker casual opgestroopt met opgestroopte mouwen. Voor slecht 7,50!
 
Denim rokje Il Dolce, xs
Hier kan ik kort over zijn. Dit Il Dolce rokje kan op alles. Leuk bij zwart, wit, grijs, groen, blauw enz.
Voor 10,00! 
 
Gsus sindustries top, maat s
Deze top ziet er misschien raar uit. Maar de onderkant is recht en je krijgt een soort van schuine schouder idee. Het is van Gsus sindustries en slecht een paar keer gedragen. Op de site betaal je zelf in de sale al gauw zo'n 30,00 voor een top. Ik verkoop hem voor 10,00!
 
Zwart burberry vest, maat s
Lekker dik vest van Burberry. En aangezien het in Nederland nooit langer dan een week warm is, weet ik zeker dat dit vest dan van pas komt. Voor 15,00.
 
Navy jasje Anna Scott, xs
Mooi navy-kleurig (is dat eigenlijk een woord?) jasje van Anna Scott. Stijl het simpel met een mooie jeans, basic top en enkellaarsjes. Leuk met zwart, wit, indigo en pastel. Voor 10,00.
 
Gsus sindustries T-shirt, maat s
Weer iets van Gsus sindustries deze keer. Aan de ene kant staat : 'Faking yourself is a solution in the wild' dan een figuurtje en rechts staat: 'Daddy bear, Teddy bear, Baddy bear, Gsus bear'. Eigenlijk kan ik er  niet zo veel  meer over zeggen, behalve dat dit gewoon een heel leuk shirt is. Ik vind het echt zonde dat het mij niet meer past. Voor 10,00 is het van jou.
 
Hopelijk zat er iets leuk bij en krijgen mijn kleren gauw een nieuwe eigenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers