It´s me!

Just some girl who thinks she can blog... If you have any questions, remarks or ideas mail me: theblogwhichhasnoname@hotmail.com

maandag 14 mei 2012

Get ready for summer!

Hee iedereen!

Nog 6 weken. Nog 6 weken en dan is het zover. Nog 6 weken en dan ben ik in Griekenland. Nog 6 weken en dan lig ik lekker op het strand. Nog 6 weken en dan... moet ik m'n bikini aan! En nu ik dit zit te schrijven is dit geen prettig vooruitzicht.
Maar daar komt verandering in, want dit is de bikini special! Met de beste oefeningen, dieten, tips voor een lekker bruin kleurtje en de leukste bikini's!

Bewegen
Bewegen betekent niet zweten in de sportschool en spierpijn. Als je het goed doet kan sporten zelfs leuk zijn. Voetballen, basketballen, tennis, zwemmen of misschien zumba. Als je niet zo van het zweten bent, kun je ook iedere avond een rondje gaan wandelen met een vriendin. Zo kun je bijkletsen en bewegen tegelijk. Hieronder staan nog een paar sites:
http://www.fitsugar.com/
http://www.sochicken.nl/lichaam/maak-van-bewegen-een-gewoonte-6-tips.html
http://exercise.about.com/
http://www.youtube.com/watch?v=Kkdsewe7RrE&feature=relatedEten
Je hebt van die mensen die zich kunnen volproppen met alles en nog steeds slank zijn. Voor degene die net als ik dat niet zijn is het dieet uitgevonden. Ik ben nu bezig met het koolhydraten dieet en ik moet zeggen: het bevalt erg goed. Koolhydraten stillen de honger wel, maar na een tijdje krijg je weer honger. Door geen koolhydraten te eten gaat dat hongergevoel weg. Je kunt nog heel veel eten en loopt niet meer tussendoor te snacken.
Dit is natuurlijk niet het enige dieet. Maar begin niet aan een crash dieet. Het is erg ongezond en slecht voor je lichaam. Zoek iets waarbij je jezelf niet uithongerd en wat bij jou past. Op de site hieronder staat erg veel informatie:
http://www.sport-en-dieet.nl/

Huid
De zon heeft nog niet echt geschenen dit jaar en je benen hebben dan ook nog geen kans gehad om bruin te worden. Gelukkig hebben we daar bruin zonder zon. Ik heb er hieronder een paar gezet.
No trace bronzer van Garnier
L'Oreal Body Expertise Nutribronze
Comodynes zelfbruinende doekjes
Zelfbruinende gel van Marbert
Bikini's
En ook al heb je nu een geweldig lijf, wat je ook zeker mag laten zien, iedereen vindt van zichzelf dat ze mindere punten heeft. De minpunten kun je verdoezelen door de goede bikini te kopen.
Kleine borsten: Triangel bikini
Grote borsten: Een stevige bikini (nogal logisch!)
Kort bovenlichaam: Badpak met verticale strepen
Buikje: Badpak of tankini

Wat nu helemaal hip is, is mixen en matchen. Een goede tip, koop een bikini in een effen kleur en eentje met een printje. Zo heb je vier hele leuk bikini´s!

Hopelijk ben je nu klaar voor de zomer. Maar onthoud: je bent mooi zoals je bent. Meisjes zijn het mooist als ze zelfvertrouwen uitstralen, dus wees trots op jezelf en wie je bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers