It´s me!

Just some girl who thinks she can blog... If you have any questions, remarks or ideas mail me: theblogwhichhasnoname@hotmail.com

vrijdag 27 april 2012

Outfits voor koninginnedag

Hee iedereen!

De koningin viert maandag haar verjaardag met Nederland. Iedereen is blij en zelfs het zonnetje gaat schijnen. Ben jij nou niet het type dat met een oranje pruik en bril de straat op gaat, maar liever stylisch verantwoord wil? Ook dat kan. Hieronder heb ik 3 outfits:


Outfit 1: Een little black dress die je opleukt met oranje sieraden. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Het jasje is vooral handig als het 's morgens en 's avonds koud is. In plaats van een spijkerjasje kun je bijvoorbeeld ook een leren jasje (zie Lente looks: jassen) of een blazer dragen.



Outfit 2: Een oranje top met een witte short. Ik vind oranje en wit erg mooi staan. Als je een short te koud vindt, kun je ook kiezen voor een lange witte broek.




Outfit 3: Sorry voor de slechte kwaliteit. Colourblocking is nog steeds helemaal in. Kies voor een lief, zacht oranje jurkje en een stoer felblauw jasje. Als je wat meer wilt opvallen, kies je gewoon voor een fellere kleur oranje.


Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie voor Queens Day. Wat ga jij eigenlijk doen? Ga je naar de vrijmarkten? Of ga je lekker voor de televisie zitten? Vier je koninginnedag eigelijk wel? Laat het weten!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie collage's!
    Van welk merk is dat jeans vestje?
    Ben nog altijd op zoek naar een leuk vestje :(
    xx

    P.S. Op mijn blog kan je nu een giftcard t.w.v. 20 euro winnen van de webshop Soho Chic!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankje!
    het jasje is van rag&bone, maar je kunt ook een goedkope versie bij de h&m halen

    BeantwoordenVerwijderen

Volgers